Indhentning af tilbud

Lad os indhente tilbud til dit næste udvikling-, marketing- eller SEO projekt.
Vi finder det bedste match og sikrer en fair aftale.

Indhentning af tilbud pakken

Ud fra en kravsspecifikation indhenter vi tilbud fra forskellige leverandører på opgaven. Vi sikrer at leverandørerne har de faglige kompetencer og at de forstår projektet og har kapaciteten til at levere dette projekt indenfor de aftalte rammer. 

Vi er kritiske overfor leverandørerne omkring prisgivning, leverance og kvalitet af opgaven (herunder også fremtidigt vedligehold). Bemærk at dette produkt kræver at der er en udførlig kravsspecifikation som kan bruges som fundament for tilbudsgivningen. Denne kravsspecifikation kan enten udføres af profakt eller være en som du og din virksomhed selv har udviklet. 

Hvad indeholder pakken?

Når vi indhenter tilbud på din leverance udfører vi typisk disse opgaver (afhængigt af projektets størrelse)

  • Udvælge 3 leverandører ud fra pris, kvalitet og leverance
  • Vurdere hvert tilbud ud fra hvordan leverandøren løser projektet, fordele og ulemper
  • Vurderer hvordan et fremtidigt samarbejde med denne leverandør vil være
  • Vurderer risikoen for projektet ud frabetingelser fra hver leverandør.

Hvad er næste skridt?

Næste skridt er at du tager kontakt til os. Hvis du vil se priser og læse lidt mere kan du hente vores produktark her til højre. 

Du skal have en kravsspecifikation for dit projekt. Denne kravsspecifikation bør indeholde noget omkring hvad der skal laves, hvad formålet er og hvordan betingelserne for levering og vedligehold skal være.

Du kan også bestille en opringning, så ringer vi dig op og gennemgår det vi kan tilbyde og hvordan det videre samarbejde bliver.

"Samarbejdet med Profakt har været helt fantastisk. De har sparet mig for mange penge og hjulpet mig med at få nogle gode aftaler med mine leverandører."
Mikkel Egebak
Ejer, Egebak VVS

Hent brochuren

Hent vores produktark og se mere omkring vores produkter. Her kan du også se vores priser.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte en af vores rådgivere på nedenstående telefon eller email. Du kan også udfylde formularen til højre.

Mandag til fredag : 9:00 -16:00

20 82 85 64

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil …..

Profakt er en rådgivningsvirksomhed, som hjælper virksomheder med at få de bedste aftaler og forudsætninger til at lykkes med IT og marketing. Vi udfører ikke selv udvikling af hjemmesider, eller laver SEO – vi sætter en ære i at være uvildige.