Overvågning af hjemmeside

Vi overvåger din hjemmeside for tekniske fejl
og hvordan din hjemmeside klarer sig SEO mæssigt.

Overvågningspakken

Vi igangsætter en overvågning af din hjemmeside i forhold til SEO, hvor vi bl.a. vi måler din placering i Google søgemaskinerne og ser om den bevæger sig op, som er hensigten med SEO. Dette sker over en periode 6-12 måneder.

Samtidig laver vi også en teknisk scanning af hjemmesiden for at se på den tekniske tilstand af hjemmesiden, herunder omkring døde links, manglende teknisk SEO og hjemmesidens hastighed.

Alt dette er noget som giver dig et indblik i hvor god din SEO er, hvad der evt. skal arbejdes med og om der der nogle tekniske problemer du skal håndtere.

Et andet formål kan være, at din SEO leverandør ikke giver dig rapporter eller indsigt i effekten af deres SEO-arbejde. Denne rapport kan kaste lys over, om SEO arbejdet virker og/eller om der udføres noget SEO arbejde.

Hvad indeholder pakken?

 • Opsamling af søgeord i samarbejde med dig som kunde
 • Opsætning af løbende overvågning for SEO med fast rapport hver måned (Gennemgang og fortolkning af rapport kan tilkøbes)
 • 2 x Teknisk scanning af hjemmeside. 
  En ved opstart og en efter 3 mdr (yderligere kan tilkøbes)

  – Hjemmesidens hastighed

  – Døde links

  – Manglende titler og beskrivelser på siderne

  – Manglende overskrifter

  – Evt. interne tekniske fejl

Hvad er næste skridt?

Næste skridt er at du tager kontakt til os. Hvis du vil se priser og læse lidt mere kan du hente vores produktark her til højre. 

Du skal have en liste med søgeord du gerne vil findes på, når dine kunder leder efter dine produkter på nettet. Denne liste er fundamentet for dit SEO arbejde og noget som skal indarbejdes på din hjemmeside. 

Du kan også bestille en opringning, så ringer vi dig op og gennemgår det vi kan tilbyde og hvordan det videre samarbejde bliver.

"Samarbejdet med Profakt har været helt fantastisk. De har sparet mig for mange penge og hjulpet mig med at få nogle gode aftaler med mine leverandører."
Mikkel Egebak
Ejer, Egebak VVS

Hent brochuren

Hent vores produktark og se mere omkring vores produkter. Her kan du også se vores priser.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte en af vores rådgivere på nedenstående telefon eller email. Du kan også udfylde formularen til højre.

Mandag til fredag : 9:00 -16:00

93 91 77 90

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil …..

Profakt er en rådgivningsvirksomhed, som hjælper virksomheder med at få de bedste aftaler og forudsætninger til at lykkes med IT og marketing. Vi udfører ikke selv udvikling af hjemmesider, eller laver SEO – vi sætter en ære i at være uvildige.