Sådan arbejder vi

Vi værdsætter en tæt og ærlig dialog
og inddrager dig og din virksomhed hele vejen.

Vi tror på, at det bedste arbejde opnås gennem tæt samarbejde. Vi guider dig gennem en smidig proces, hvor vi kombinerer vores ekspertise med din vision for at skabe en skræddersyet løsning. Gennem hele rejsen er vores mål at sikre dine ønsker og behov bliver opfyldt på en effektiv og målrettet måde.

Afklaring af projektet

Vi starter med en dybdegående samtale for at afdække dine mål og visioner. Ved at forstå din virksomheds unikke behov kan vi definere projektets omfang og udvikle en strategi for at opnå de ønskede resultater. Her lærer vi hinanden at kende og laver en forventningsafstemning omkring vores fremtidige samarbejde.

Vi trækker i arbejdstøjet

Når vi har fået helt på plads, hvilken opgave vi skal løse går vi i gang med at løse opgaven. Dette kan være at kontakte eksisterende leverandører. Det kan være at gennemgå kontrakter eller forhandle omkring et nyt projekt. Du og din virksomhed er med hele vejen og ved altid, hvad der sker.

Overdragelse af projektet

Når vi nærmer os afslutningen på projektet gør vi klar til at overdrage det hele til dig og din virksomhed. Vi ved, hvor vigtigt det er at du har alt af værdi sikkert opbevaret i virksomheden. Når projektet er leveret, ejer du det hele.

Fremtidige forbedringer og nye opgaver

Vi laver typisk flere opgaver for vores kunder. Det gør vi ved at levere høj kvalitet, således kommer vores kunder tilbage og vi har et tæt og langvarigt samarbejde. Vi kommer løbende med opfølgninger på vores samarbejde og ligeledes kommer vores kunder ofte med nye projektet og opgaver, der skal løses

Da vi typisk samarbejder med eksterne leverandører er det vigtigt at vores arbejde er professionelt, således vi skaber de bedste betingelser for dig og din virksomhed – og for de leverandører du og din virksomhed samarbejder med.

Vi anerkender at samarbejder starter og slutter, det er en præmis vi alle arbejder under. Vi sætter en ære i at kunne levere arbejde af høj kvalitet som vi er stolte af – og skulle du skifte til en ny leverandør så har din nye leverandør et fundament af høj kvalitet at arbejde videre på.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte en af vores rådgivere på nedenstående telefon eller email. Du kan også udfylde formularen til højre.

Mandag til fredag : 9:00 -16:00

20 82 85 64

Send en forespørgsel

Udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil …..

Profakt er en rådgivningsvirksomhed, som hjælper virksomheder med at få de bedste aftaler og forudsætninger til at lykkes med IT og marketing. Vi udfører ikke selv udvikling af hjemmesider, eller laver SEO – vi sætter en ære i at være uvildige.